Interview med Åge

Jeg går i baren

img_4305

Når man rejser med medicin, der skal være på køl er det ret praktisk med et hotel, hvor der er mini-bar på værelset. Men! En mini-bar er ikke det samme som et køleskab. Desværre. Det er i hvert fald ikke pr. definition et køleskab. Ligesom at et køleskab skal være ca. 5 grader, og en fryser omkring -18 grader, så skal en minibar desværre kun være ca. 15 grader. Det må selvfølgelig gerne være koldere, men det skal ikke. 15 grader er jo også fint for en cola, en pose m&m og en øl, men det er ikke altid nok til medicin. Der er nogle former former for medicin, hvor 15 grader er fint nok, især når det kun er for en kortere periode f.eks. er det fint for min insulin. Men der er andet af min medicin, der skal opbevares ved lavere temperatur end 15 grader. Der findes selvfølgelig minibarer, der er små køleskabe, men jeg tester altid lige inden jeg rask væk opbevarer min medicin der. Jeg synes nemt man kan mærke om det er “kold nok” ved bare at stikke hånden der ind, og hvis det ikke føles koldt, så plejer dem der står i receptionen altid at være søde til at ville opbevare min medicin for mig.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Åge