Fryser-mad

Gæsteblogger

dsc00578

Jeg har fået lov til at være gæste-blogger på Diabetesforeningens blog. Fokus på den blog er selvfølgelig alt hvad der kan komme ind under overskriften “Diabetes”, både type 1 og type 2 – dvs. det er et lidt andet fokus end det jeg har her på min egen blog. Men jeg har indsat link nedenfor, så kan I jo læse med, hvis I har lyst. For Jer der har læst med fra starten her på siden, vil I have læst meget af det, som jeg skriver på Diabetesforeningens blog før, meeen der er alligevel nye vinkler på mit syn på at have Diabetes.

Link til Diabetes-blog: http://blog.diabetes.dk/

Direkte link til mit indlæg: http://blog.diabetes.dk/2018/05/25/det-er-nu-egentlig-ok-at-have-diabetes/

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fryser-mad