Mig og min kalender

Stabilt blodsukker #8: Sukkerfrit

img_3847img_3846Med mindre der er tale om light-drikkevarer (sodavand, saftevand m.m.), så er sukkerfrit = sukkerreduceret. Altså forstået på den måde at jeg A) ikke kan spise ad libitum B) stadig skal tage en del insulin til det jeg spiser.

Når det så er sagt, vælger jeg altid sukkerfrit hvis muligt – kiks, kager, is og slik. Påvirkningen på mit blodsukker er trods alt mindre end med ikke-sukkerfri. Men i lang tid troede jeg, at madvarer der var benævnt med sukkerfrit vitterlig var frit for sukker, og dermed ikke påvirkede blodsukkeret. Meeen træerne vokser trods alt ikke ind i himmelen.

En sukkerfri is, der kan anbefales er Wauw – den er lavet på fløde, så den er ikke fedtfattig, til gengæld smager den så virkelig godt, og har en minimal påvirkning på blodsukkeret (da fedtet i isen sørger for at sødestoffet påvirker endnu mindre end normalt).

Læs evt. tidligere indlæg om stabilt blodukker: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7

HUSK: Jeg er hverken diætist eller læge, alt dette beror på egne erfaringer.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min kalender