Hverdag vs. Weekend

Følg mig på Instragram

 

img_3357I lidt over 6 måneder har jeg blogget her inde på mestudaflivet.dk. Jeg nyder at skrive, at få sat ord på alt det jeg ’bare’ gør, at reflektere over et (mit) liv med to kroniske sygdomme – og at der er nogen der gider at følge med. Til gengæld har der også – fra day one – være problemer med at dem der gerne vil have mails når der er nye indlæg, ikke får det. Jeg har derfor lavet et åben profil på Instagram som I kan følge, og hvor jeg (næsten…) hver gang vil give besked når der er et nyt indlæg.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag vs. Weekend