Stabilt blodsukker #6: ting jeg rent faktisk spiser

Ugeplanlægning

img_3450

Der var en gang en mandag morgen for to år siden. Vi sad og spiste morgenmad og pludselig, ud af det blå, siger Åge, at han afholder workshops for mellem 30 og 50 mennesker hver dag hele ugen. Så han kan hverken hente eller aflevere Mini A den uge. Bom. Han mente bestemt, at han havde nævnt det. Jeg mente bestemt, at jeg aldrig havde hørt om det. Men der var jo ikke andet at gøre end at jeg rykkede et par møder, tilkaldte et par bedsteforældre og Mini A kom både i børnehave hver morgen og blev hentet hver eftermiddag hele ugen.

Men jeg synes hverken, at det var optimalt eller sjovt at starte mandag morgen sådan. Så siden den dag har vi hver søndag lavet ugeplan. Rullende 14-dages planlægning nærmere betegnet. Så hver søndag taler vi de næste 14 dage igennem vha. en ugekalender fra Flying Tiger (se billede ovenfor). Hvem henter? Hvem afleverer? Har vi brug for hjælp til noget? Hvad skal vi i weekenden? Har Mini A nogen planer eller legeaftaler? Og har vi eventuelt huller, som vi kan fylde ud med besøg hos/ besøg af nogle venner. Det fungerer rigtig rigtig godt for os, og er nu blevet en fast rutine, en god vane, og en god måde at forberede ugen på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stabilt blodsukker #6: ting jeg rent faktisk spiser