En god weekend

Da nissen sov længe

3208cca2-da5c-4ca7-b21f-a38a8286c3ef
December er her i huset lig med pakkekalender til Mini A. Lavet af mig. 24 pakker. Og jeg nyder det, glæder mig, og hygger mig med at finde på, pakke ind og glæde. Før jeg fik børn var dét faktisk én af de ting, som jeg glædede mig til: at lave pakkekalender til mit barn. Men når man er 3-4-5 år (og måske også ældre) er udsigten til pakker så spændende, at det er svært at vente med at åbne den næste. Sidste år havde vi derfor gennem hele december Mini A på besøg flere gange hver eneste nat: “er det morgen mor, må jeg få en pakke nu mor?”. 6. december kl. 03:33 overvejede jeg meget seriøst bare at give hende resten af gaverne og “få det overstået”. For mit helbred har det svært med manglende søvn, og også Mini A var kronisk træt hele december.

Så i år har jeg besluttet, at vi her hos os har en syv-sover-nisse. Den kan simpelthen ikke stå tidligt op, og kommer derfor først med gaver om eftermiddagen, når vi kommer hjem fra børnehaven.

Jeg håber virkelig at det virker hele december, og at det redder vores søvn og overskud her i jule-måneden.
Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god weekend