Man kan hvad man vil

En god weekend

img_3385

Jeg vil gerne det hele – og helst ikke gå glip af noget. Men faktum er også, at jeg har behov for at hvile i weekenden. Så jeg planlægger aldrig selv mere i løbet af en weekend, end jeg ved at jeg har kræfter til at nyde. Hvis jeg har ekstra overskud kan vi lave noget spontant men som udgangspunkt, planlægger jeg også tid hvor vi ikke skal noget – hver weekend.

Det hele er jo et prioriterings spørgsmål, men jeg er blevet god til at balancere at få set både venner og familie og stadig have tid til mig selv – og min familie. Synes jeg selv i hvert fald. En god weekend for mig er en, hvor jeg er social, men ikke mere end at jeg har mindst en af hver af følgende “uden planer”:

  • En aften
  • En morgen
  • En middag

Dvs. enten fredag eller lørdag aften skal helst være uden planer, ligeså skal vi helst have enten en lørdag eller en søndag formiddag med tid til at slaske, slappe, drikke kaffe (Åge og jeg), lege (Mini A) og være i nattøj til kl. 11 (os alle tre).

Det er jo ikke altid, at det lykkedes med at få det hele til at gå op i en højere enhed, men jeg prøver, og det er trods alt sjældent, at jeg lige frem siger “nej tak” til en invitation, til fordel for at hvile, men det er da sket en gang eller to. Fordi jeg så slet ikke ville kunne nyde noget af det, som jeg skulle, og fordi det aller vigtigste trods alt er mit helbred.

img_2604

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan hvad man vil