Vil du komme til middag?

Money money money

cimg2252Ud over kaffe, er der en anden ting, der også fylder en del i mit budget, og det er mit helbred. Jeg har valgt at prioritere en del af mit budget på at vedligeholde min krop, om man så må sige. I den forbindelse er der tre ting, som
jeg bruger penge på:

  1. Mad
  2. Træning/ min krop
  3. Behandlingsudstyr

Jeg skal – i perioder i hvert fald – passe på ikke at blive for tynd, så det er vigtigt at jeg spiser ofte og ’rigtigt’. Jeg kunne selvfølgelig have en rugbrøds-klapper i tasken altid, men her har jeg valgt, at det ofte er OK at købe noget mad på farten. Fordi det er lettere for mig at spise, hvis jeg synes at det jeg spiser er lækkert.

Jeg har i mange år haft et medlemskab i et fitness-center. Regner man det ud i timeprisen er det ikke en god forretning, og der er også andre centre, der er billigere end det jeg er medlem af. Men de ligger også længere væk. Træning er vigtigt for min krop og dermed mit helbred, så det skal gøres så let som muligt for mig at træne. En anden ting, som jeg gør for at passe på min krop er, at jeg får massage. Jeg har god effekt af fysiurgisk massage, så det prøver jeg at få jævnligt. I perioder går jeg også hos en osteopat, som dog så kommer i stedet for massage.

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne have det bedste behandlingsudstyr/ medicin. Jeg har derfor i perioder selv betalt den insulin, som jeg mente var bedst, selvom det ikke var den, som jeg kunne få tilskud til. Sidste sommer betalte jeg selv remedier til at måle mit blodsukker mens jeg kæmpede for at få bevilling på det bedste måleudstyr, og jeg køber også selv nogle af de piller jeg får, da jeg kun kan få tilskud til en tygge-version, som jeg simpelthen ikke kan få ned.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du komme til middag?