Nemlig.com

33 år i dag

img_3135-1

I dag har jeg fødselsdag. I dag bliver jeg 33 år. Jeg bryder mig ikke synderligt meget om ‘mig-i-centrum-delen’ af at have fødselsdag, til gengæld kan jeg godt lide at blive et år ældre. At have klaret endnu et år med godt helbred forstås. I dag for 33 år siden blev jeg født, haste-flyttet med blå blink fra Gentofte Hospital til Rigshospitalet, akut opereret bare 4 timer gammel og alt var kaos og mit liv meget skrøbeligt. I dag er alt godt. Det er en god dag og jeg skal fejre den med min lille familie på en café i nærheden.

Da jeg blev 30 år, var der mange der spurgte ’hvordan jeg havde det med det’, og helt ærligt, var jeg allermest bare skide stolt og glad over at have nået den milepæl, som jeg følte det var. Jeg skulle jo være blevet 18 år ca., så det føltes lidt som snyd – på den gode måde – at jeg nu er 33 år. Samme følelse som andre ville have det, hvis de blev 153 år forestiller jeg mig. Jeg har en dejlig mand, verdens smukkeste og sødeste datter og et så godt helbred, at det endnu ikke rigtig begrænser mig i de ting, som jeg gerne vil.

33 år er helt udmærket!

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

6 kommentarer

 • Camilla nærbach

  Tak for din skønne blog det er lækkert at have noget at spejle sig selv i, til tros for isolations regler og andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   1000 1000 tak Camilla – det gælder mig virkelig :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Kære Emilie! Hvor er det dog et dejligt billede af dig! Læser med glæde dine blogindlæg – jeg husker dem nemmere når jeg nu bliver mindet om dem via Instagram…😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak Gertrud – og godt det ‘virker’ med instagram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul

  Til lykke med dagen, kære Emilie.
  Hvor er det dog dejligt at se dig 33 år efter se så godt ud og skrive så optimistisk om livet.

  Jeg ønsker dig en fortsat god fødselsdag og alt godt fremover.

  Kærlig hilsen

  Poul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemlig.com