Jeg går i baren

Massage

Jeg tager mig desværre en gang i mellem at blive lidt vred på folk, der ikke passer på deres krop. Inde i mit hoved selvfølgelig, jeg siger ikke noget, men alligevel. Fordi jeg selv går så meget op i min krop, er det mig uforståeligt, at andre ikke også gerne vil passe på deres krop. Jeg ved jo godt, at det ikke er fordi de decideret ikke vil, det er bare ikke lige så afgørende for andre, som det er for mig. ”De har jo endda bedre ods end jeg har, hvorfor så ikke udnytte dem”, tænker jeg.  Det er jo slet slet ikke noget, som jeg skal blande mig i, men det stammer jo nok fra en misundelse over at de med en langt mindre indsats end mig, ville kunne få et langt større udbytte, end jeg nogensinde vil kunne få, uanset hvor meget jeg kæmper. For mig er det at passe på mig selv jo direkte linket til, hvor længe jeg lever – derfor er det så vigtigt for mig.

En ting der er særlig godt for min krop er massage. Det er noget, som jeg prioriterer meget højt fordi jeg kan mærke at det lindrer og gør noget godt for min krop. Fordi jeg hverdag hoster og har gjort det i over 30 år, er mine muskler overbelastede og trætte, så de har brug for kærlig pleje for at kunne holde så længe som muligt. Det er dyrt at få massage i Danmark synes jeg, og jeg ville ønske at jeg kunne få det en gang om ugen, men det holder min økonomi desværre ikke helt til. Lad mig lige slå fast; selvom massage er dejligt er det ikke nusning der er tale om når jeg får massage, tit er det faktisk ret smertefuldt fordi min krop er så smadret. Nu her når vi rejser i Asien kan jeg få massage en gang om ugen uden at jeg bliver ruineret – og min krop elsker det. Jeg kan mærke at mine muskler bliver blødere og min krop mindre spændt. Min prioritering af massage har smittet af på Åge, der også godt kan mærke at det gør noget godt for en helt almindelig kontor-krop.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går i baren