Ris vol. 2

Efter en vild dag kommer en afslappet

sam_8928
I øjeblikket rejser jeg jo rundt i Asien med min familie. Med os på rejsen har vi både en 5-årig og et par sygdomme at tage hensyn til. Den 5-årige elsker poolen og ville aller helst tilbringe alle dage og hele dagen med at bade. Jeg kan også godt lide poolen, men jeg vil trods alt gerne se lidt af det land, som jeg besøger også. Så vi har fundet på en regel: efter en vild dag kommer en afslappet. En ‘vild dag’ er enten en rejsedag eller en sightseeing-dag. Vi opfandt reglen pga. hende på 5 år, og med tiden, har den vist sig lige så god for mig, som for et barn.

Det er jo ikke en regel,som jeg 100% kan overføre til hverdagen derhjemme. Og dog. Det er en rigtig god regel at huske på, at efter en vild dag kommer en afslappet. Omformuleret kan man sige, at jeg skal huske at planlægge en dag til at hvile ud i, efter en dag hvor jeg har brugt lidt flere kræfter end jeg egentlig har at gøre med. For både små og store giver det også lidt ekstra superkræfter på den vilde dag, når man på forhånd ved at der kommer en afslappet dag dagen efter.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ris vol. 2