Jeg rydder aldrig op...

Ud i verden med et par sygdomme 1/4

sam_2386Jeg er gennem min opvækst ikke blevet pakket ind i vat, vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med min sygdom, men den har ikke begrænset os. Vi har rejst meget gennem årene, og alle gange har vi haft alt det medicin med, som jeg skulle bruge, og derudover har vi haft en vi-løser-det attitude med. Dét er en af mange ting, som jeg gerne vil give videre til Mini A, så her hjemme kan ”mor” altid finde en løsning – uanset hvor stort eller lille problemet er. Hvis der er en ”diamant”, der er falde af et plastik-diadem, så limer vi det, og hvis flyverdragten er drivvåd, når vi skal hjem fra børnehaven, så deles vi om mit tøj og skynder os hjem. Det er den attitude, som jeg også har med mig, når jeg rejser ud i verden med alle mine sygdomme. Jeg har rejst i hele verden både som lille med mine forældre, senere alene eller sammen med min bror og nu med Åge og Mini A.

Jeg har gennem årene stået i diverse uheldige situationer – men jeg har trods alt altid fundet en løsning (og jeg har aldrig stået med det samme problem to gange).

Som da jeg var i Uganda og pludselig manglede nogle af mine piller. Jeg plejer at købe dem i glas med 100 styk i her hjemme. I Afrika sælges de stykvis, da de er meget dyre, især med afrikanske briller. I kan næsten forestille jer at apotekeren både tabte underkæben og så dollar-tegn i øjnene, da jeg sagde at jeg gerne ville have 50 piller. …

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rydder aldrig op...