Jeg bestiller medicin til 3 måneder ad gangen

Tilbage på sporet

img_3790

Efter min hårde dag for to uger siden blev jeg nedlagt af hvad jeg tror er influenza. Ligesom rigtig rigtig mange andre har jeg været forkølet, haft feber og hostet. Ligesom mange andre har jeg måtte blive hjemme fra arbejde i flere dage end jeg plejer. Jeg har levet af næse-spray, panodiler og hostestillende piller, og jeg har hostet uendeligt meget. Men jeg er klart i bedring. Helt klart. Men modsat mange andre er jeg ikke rask på 14 dage. Det lyder som om der er mange, der har hostet næsten lige så meget som mig, og deres hoste er fortsat i flere dag, for derefter lige så stille at blive mindre og mindre. Sådan er det jo også for mig, det tager bare længere tid. Således hoster jeg stadig meget nu her 14 dage efter. Men der er små fremskridt hele tiden:

  • I sidste uge kunne jeg igen gå på arbejde efter 6 hverdage væk.
  • I torsdags lå jeg fladt ned i sengen og sov (ellers halv-sidder jeg for at mindske hosten), afbrudt af nogle hosteanfald i løbet af natten. Men jeg lå ned når jeg sov.
  • I fredags cyklede jeg (lige så stille) 7 km.
  • Og i dag var jeg ude at løbe for første gang i næsten 3 uger. Igen afbrudt af nogle ret voldsomme hosteanfald. Men jeg løb hele turen og jeg er ret stolt af mig selv.

Så det går den rigtige vej, og jeg elsker det. Der plejer at gå ca. en måned fra jeg er syg til at jeg ikke hoster (mere end normalt) mere, så mon ikke også der gør det denne gang. Så om 14 dage er jeg helt rask og det er officielt forår.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bestiller medicin til 3 måneder ad gangen