To-do lister

Min sukkersyge elsker hverdag og hader ferie

70b9d1a2-8ed5-4c98-91b2-0aed2aab18b8
Min sukkersyge elsker hverdagens forudsigelighed. Den elsker at vide, at vi spiser morgenmed (som regel skyr, A38, æg) kl. 7, at min krop så skal bruge lidt energi på at cykle til arbejde inden den får en kop kaffe. Den elsker at vide at kl. 12 får den frokost bestående af salat og en rugbrøds mad og at den kl. 14:30 får en lille snak (en bolle, ½ rugbrød eller en frugtstang) før den igen skal bruge energi på at cykle hjem. Den elsker at vide at kl. 18 får den aftensmad og at den så igen kl. 20/21 får en aftensnack (chokolade, dadler, knækbrød eller nødder og en kop te) inden den skal i seng kl 22:30.
Modsat er min sukkersyge lidt udfordret i weekenden, og især i ferier – for slet ikke at tage om ferier i udlandet! Den kan ikke lide ikke at vide hvad tid min krop står op, hvornår – og hvad – den får til morgenmad. Hvornår er det frokost tid, og hvad får kroppen at spise der? Kan den være sikker på en lille snack et par timer efter? Hvornår er der aftensmad? Og hvad med aftensnak, får den dét også?

Emilie har det fint med hverdagen, men hun elsker weekend og ferie. Så en gang i mellem bliver Emilie og sukkersygen liiidt uvenner i ferien.
Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To-do lister