Stabilt blodsukker #5: Blodsukker-sulten

Gå glad i bad

img_8851Hele min hverdag er planlagt og prioriteret. Jeg kan ikke gøre alt og alt 100% (er der overhovedet nogen der kan det??), så hver gang jeg foretager mig en ting, er det på bekostning af en anden. Det, der dog altid bliver prioriteret, er min behandling – den slækker jeg ikke på.

Vi kunne vaske sengetøj lidt oftere, vores aftensmad kunne være lidt mere fancy, jeg kunne bage mere, jeg kunne se mine venner/ familie oftere osv. Men prisen ville være mit helbred, og den pris er jeg ikke villig til at betale for hjemmebagte boller.

En ting, som jeg helt bevidst har valgt, at jeg kun gør til 60% er morgen-badet. Jeg går faktisk aldrig i bad om morgenen. Aldrig. Om morgenen skal jeg tage min medicin og det tager nok af min tid. Desuden prioriterer vi at spise morgenmad sammen. Begge dele til fordel for et bad. Jeg går derfor altid i bad om aftenen, og vasker kun hår 2 gange om ugen, den ene af gangene ligger i weekenden, da jeg har bedst tid der. Man kan jo spørge sig selv om et bad er en stor og krævende ting, og nej måske ikke. Men det tager alligevel 20 min., og det er tid, som jeg ikke vil bruge på dét om morgenen.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stabilt blodsukker #5: Blodsukker-sulten