Om at savne de små ting i livet

En helt almindelig dag

img_3293En helt almindelig dag starter for mig med, at vækkeuret ringer kl. 6:15. Ca. 6:30 står jeg op, og går med det samme i gang med at tage min morgen-medicin (inhalator) i sofaen i stuen. Det tager et par minutter at gør den klar, og så sidder jeg med masken i munden i ca. 20 min. Når jeg er færdig med dét, har Åge morgenmaden klar. Her ligger også 2 slags insulin klar og 20 piller.

Efter morgenmaden, får jeg tøj på og cykler de ca. 2,5 km. jeg har til arbejde. I løbet af dagen måler jeg mit blodsukker en 4-6 gange, og også inden frokost tager jeg insulin og 8-10 piller mere.

Omkring kl. 15, pakker jeg sammen, spiser en lille snack og cykler mod børnehaven ,hvor jeg henter Mini A. Herefter har vi ikke travlt, så vi bruger gerne en times tid på, at Mini A får leget færdig, hentet overtøj og komme hjem.

Kl. ca. 17:00 gør jeg igen min inhalator klar og så får jeg klaret min aften-medicin (som er næsten det samme, som jeg tager om morgenen) mens Mini A ser iPad og inden Åge kommer hjem. Så har jeg nemlig “fri” om aftenen.

Kl. 18:00 står maden på bordet – sammen med insulin og 20 piller, og 18:45 begynder vi at lægge Mini A i seng (Åge og jeg skiftes, så den der ikke lægger i seng ryder op i køkkenet og slapper af).

Når Mini A sover 19:30 er jeg træt og langt de fleste aftener ordener vi lige nogle praktisk ting inden vi får en kop te og lidt at spise, mens vi ser noget TV sammen.

Kl. 22:00 begynder vi så småt at gå i seng.

Der er selvfølgelig små variationer hver dag, men i det store hele forløber mandag til fredag på samme måde. På den måde husker jeg al min medicin – og det fylder mindst muligt i vores hverdag.

img_3286

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at savne de små ting i livet