Effektiv pille-blanding

Om at savne de små ting i livet

sam_2750Jeg forstiller mig, at man nyder weekend fordi man har hverdag. Man nyder sommer fordi man har vinter – og omvendt. Og ferie fordi det er et afbræk fra arbejdet og dagligdagen. Jeg ved, at det er der er mange, der kan relatere til. Men…

…der er også ting man glemmer at nyde, fordi det er en selvfølge. I hvert fald for mig. Som jeg har skrevet om her, så hoster jeg i perioder så meget at jeg sidder op og sover. Når de perioder er overstået, føltes det som den vildeste luksus, at kunne ligge fladt ned og sove (hele natten) i stedet for at skulle sidde. I andre perioder får jeg medicin i drop, og har derfor en venflon (et drop i ikke så medicinsk-tale) liggende i hånden. I den periode er min hånd pakket ind i plastik, når jeg går i bad. Når jeg så får droppet ud, er det første jeg altid gør, at tage et langt varmt bad. Og jeg nyder at være fri, og at hele kroppen kan blive våd.

Jeg tænker nogle gange på, hvad jeg ville synes var sværeste at undvære hvis jeg – Gud forbyde det – skulle være sengeliggende en længere periode. Min første tanke ville være at rejse, men ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk, at det ville være de små ting: at kunne nusse rundt og ryde op, at kunne gå en tur, at kunne ordne vaske tøj, og at kunne gå i bad selv.

Nogle gange er det rart, at blive mindet om at savne de små ting, så som at ligge ned og sove.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektiv pille-blanding