Egen maske på først

Et kig ned i min taske

img_3241Det er jo almen kendt, at der kan være, og er, alt i en dame-taske. I bedste Mary Poppins-stil. Jeg er da også typen med en stor taske, hvor der – udover must-haves – er plads til en lille pakke vådservietter, en flaske vand, en læbepomade og en sammenfoldet pose. Men som supplement til dét, er der ting der, pga. mine sygdomme er helt fast inventar i min taske, og som gør, at det aldrig bliver muligt for mig at have en lille taske (til daglig). På mig har jeg nemlig altid:

  1. min insulin
  2. min blodsukkermåler
  3. ekstra nåle til at måle blodsukker
  4. ekstra nål til min insulin
  5. ekstra rulle med måle-strimler
  6. en brik-juice til hvis jeg får lavt blodsukker
  7. en frugtstang (eller lignende) som supplement til juicen
  8. enzymer som jeg tager til hvert måltid for at kunne fordøje maden
Og så er vi ligesom ude over mini-tasken, og det er før jeg har lagt mobil, nøgler og pung i som jo også er fast inventar i min taske.
Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egen maske på først