Min krop bliver træt

En tur i svømmeren

83b6ae23-599e-42c9-8c03-196b33954320

I morgen skal vi i svømmehallen – og jeg glæder mig! Nok ikke lige så meget som mini A, men jeg glæder mig. Vi går relativt tit i svømmehallen. Selvfølgelig fordi vi alle tre godt kan lide det, men også fordi en tur i svømmehallen er tre fluer med et smæk: familie-hygge, motion og bad for alle.

  1. En tur i svømmehallen er, for os, altid en hyggelig familietur, hvor vi alle tre tager af sted enten lørdag eller søndag formiddag. Vi bor inden for gå-afstand til Frederiksberg Svømmehal hvorfor vi altid går dér, selvom der er andre svømmehaller der er bedre.
  2. Pga. min sygdom frarådes det mig at gå i de helt varme bassiner på grund af øget risikoen for bakterier. Da mini A var baby skulle hun selvfølgelig i svømmehallen ligesom alle andre babyer her på Frederiksberg – selvom hendes mor ikke kunne komme med. Så det blev helt naturligt en far-datter ting, og det har det været lige siden. Åge har alle dage være den der tog mini A med i omklædningen og med i vandet. Mens de bader, svømmer jeg så 20-25 baner og mødes med dem i familiebassinet til sidst. Så en tur i svømmehallen er altid lig med motion og sauna for mig. Det er ren luksus og jeg elsker og nyder det.
  3. Hverken mini A eller jeg går i bad hver dag, og vi vasker kun hår ca. 2 gange om ugen. Så på en svømmehalstur får vi også klaret weekend-badet. Det lyder gammeldags at gå i svømmehallen for at bade, men for mig er det en nem måde at bade efter træning uden at det tager ekstra tid.

Svømmehallen bliver derfor prioriteret højt hos os, da det er en effektiv måde for mig at få motion på, samtidig med at jeg er sammen med min familie. Skulle jeg en tur i træningscenteret og i bad bagefter ville der hurtigt gå to timer med det. Det er også okay og rart en gang i mellem, men i svømmehallen føler jeg, at jeg prioriterer både mig selv og min familie på en god måde.

Mit mål er at få mest muligt ud livet :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop bliver træt